Etter å ha levert en forrykende sesong i 6. divisjon avdeling 8, kunne Rennebu A-lag trone sesongen med kretsens pokal. På veien mot finale møtte Rennebu Leik til kvartfinale, hvor rennbyggen vant kampen på straffekonk. I semifinalen ble Nidaros slått 1-0 etter en sen scoring av Tormod Østerås.

I kampen mot Tiller 2 var det Rennebu som startet best og Aleksander Sæther Flå satte inn kampens første mål. Sæther Flå ble skadet i slutten av sesongen, og det var lenge usikkert om han kom til å bli klar til finalen. Tiller 2 utliknet til 1-1 like før pause.

I det 63. minutt var det Tiller 2 som gikk opp i en 2-1 ledelse, men i det 72. minutt ble en av deres spillere utvist og de måtte klare seg med ti mann resten av kampen.

Ifølge Opdalingens journalist på stedet, spilte ikke Rennebu opp mot sitt beste. Men kampen endret karater etter at Tiller 2 fikk en mann utvist.

Øystein Østerås utliknet til 2-2 og ny spenning i kampen, etter et frispark fra Ole Gunnes, som gikk i stolen og som Øystein Østerås headet inn returen på. Ole Gunnes sendte Rennebu i ledelsen i det 80. minutt, før samme man økte ledelsen til 4-2 i det 86. minutt.

På tampen av kampen avgjorde Petter Sandhaugen for Rennebu, da han satte inn rennebus femte mål denne kampen.

Med dagens seier i finalen mot Tiller 2, kan Rennebu A-lag legge bak seg en veldig god sesong. De har gått en hel sesong uten å ha avgitt et eneste poeng og det i seg selv er det ikke mange lag i Norge som har klart i år.