Rennebu og Nidaros møtes søndag i den ene semifinalen i kampen om kretsmesterskapet i 6. divisjon.

Rennebu har til gode å tape en kamp denne sesongen, men måtte slite lenge mot Leik i kvartfinalen tidligere denne uka. Den kampen gikk både til ekstraomganger og straffesparkkonkurranse, før den ble avgjort til Rennebus fordel.

I dagens oppgjør på Lade ble det ogå jevnt, men kvarteret før full tid, satte Tormod Østerås inn det som ble kampens eneste scoring, og dermed blir det finale for oransjetrøyene i Abrahallen neste helg.

- 1. omgang var jevn, med et lite overtak til Nidaros. De var flinke med ball, men manglet drivet fremover. Vi slet litt med formasjonen, men etter at vi la om etter pausen, fungerte ting mye bedre, forteller trener Olav Stavne minutter etter kampslutt.

Nidaros hadde sine sjanser, blant annet ett skudd i tverrliggeren som slo ned på streken, men den siste halvtimen dominerte Rennebu mer og mer.

- Etter et kvarter av 2. omgangen og ut, var det vi som kjørte kampen, så den delen er vi veldig fornøyd med, sier Stavne.

Den forløsende scoringen kom etter en dødball, der Tormod Østerås til slutt fikk kontroll på ballen og førte Rennebu opp i ledelsen. En ledelse som skulle vare kampen ut.

- Det var spennende, men en fortjent lagseier, og det er en fornøyd gjeng som nå går i dusjen, sier treneren, like fornøyd han også.

Rennebu manglet flere sentrale spillere til denne kampen. Blant annet var kvartfinalens store helt Tormod Johnson Eggan borte, men midtstopper Jo Andreas Flå steppet inn som keeper, og holdt altså buret rent i sesongens nest siste kamp.

Finalen i kretsmesterskapet i 6. divisjon spilles neste helg. Kampen går mot vinneren i den andre semifinalen, Tiller 2, som søndag slo Flatanger 4-3. Kampen spilles i Abrahallen.