Sukkerspinnpisking

Jeg har ikke for vane å åpne munnen i offentligheten med mindre jeg har kritikk å komme med! Da jeg mener at litt kjefting er den beste måten å være konstruktiv på.

Men torsdag 24 mars kunne vi høre formannskapsmøtet på radio E6, angående hvordan Oppdal kommune skal jobbe med de ukrainske flyktningene som er utsatt for Putins manglende selvbilde.

Blant annet kunne vi høre sympatiske, empatiske og velmenende ord fra ordfører Geir Arild Espenes, varaordfører Elisabeth Hals og Høyre-politiker Ingvill Dalseg!

I forrige uke kritiserte jeg kommunedirektøren for våre uenigheter om bruk av kommunale midler.

Men kommunedirektøren - sammen med sin stab, blant annet rådgiver Dordi Aalbu - kom med gjennomtenkte og gode planer for hvordan kommunen på best mulig måte kan stille opp for mennesker på flukt og i nød.

Så da er det vel på sin plass for en surmaga sosialist å komme med ros for godt politisk og byråkratisk arbeid.

Jeg tror kanskje tidligere statsminister Erna Solberg (H) bør ta et lynkurs i pengebruk og menneskeverd hos partifelle Dalseg. Jeg sier som Trygve Hegnar sa på lederplass forrige uke: «Erna, ta deg en bolle».

Jeg har både tro og overbevisning om at kommunestyret kommer til å fatte gode vedtak for å ivareta våre nye kommuneinnflyttere!

Med vennlig hilsen atomkraftverk på hjul (Instagram: @bkenth).

PS. Det er ikke min rolle å invitere til SV, men jeg er sikker på at den borgerlige og dyktige politiske pitbullen Ingvild Dalseg er velkommen over i de sosialistiske rekker når som helst.

PS nr 2. Takk til Mediehuset OPP, som gjør det mulig for synshemmede å følge med på dagsaktuell lokalpolitikk.