Mandag skulle bøndene i TV2-serien Jakten på kjærligheten velge med seg fire friere videre fra gruppedaten. Som Opdalingen ved flere anledninger har skrevet dater Silje Marie Skjulshus (27) fra Innset Sparbu-bonden Ingvar Alstad (31).

I den femte episoden av reality-serien ble det klart at 27-åringen fra Rennebu er med videre. I episoden ble hun den siste jenta som får bli med jakten-Ingvar hjem på gården.

- Det tetter seg til i konkurransen. Ingvar er flink til å gi alle oppmerksomhet, men hvem han kommer til å velge vet jeg ikke, sa Skjulshus før utvelgelsen.

Det var en svært lettet rennbygg som fikk høre navnet sitt bli ropt opp. Ingvar selv gleder seg til å bli bedre kjent med de fire damene.

- Jeg håper og tror at en av de fire er den store kjærligheten for meg, sa bonden.

Det har hittil ike vært mye romantikk i årets sesong av Jakten på kjærligheten, men Skjulshus kom med en morsom kommentar da de satt i badestampen på gruppedaten.

- Vi prater litt om romantikk, men skulle det blitt romantisk måtte vi kastet ut fire av de andre jentene, sa hun lattermildt da programleder Katarina Flatland spurte om det har oppstått romantikk.