Vi spurte den jevne oppdalingen hva han eller hun synes er det beste med bygda og det manglet ikke på gode forslag. Legg gjerne inn dine forslag i kommentarfeltet under artikkelen.

Forrige uke ble Oppdal sentrum kommentert i Adresseavisen, og det var ikke akkurat god PR.

I artikkelen ble det også henvist til at oppdalingene selv ikke framsnakker bygda si. Andre aviser får skrive hva de vil, vi i Opdalingen har tenkt å trekke fram det som er det beste med Oppdal og Rennebu i tida som kommer.

Nå var det Oppdal det ble fokusert på i den omtalte artikkelen, så derfor har vi denne gangen spurt våre lesere hva som er det beste med Oppdal Vi har slett ikke glemt Rennebu, og vi håper at vi i jakten på positive nyheter også får inn mange tips fra både Oppdal og Rennebu.

Tips oss om det positive i bygda

Ofte blir det slik at når man tipser avisa om noe eller vil at det er spesielle ting lokalavisa skal skrive om, så er det mye lettere å si i fra om det man ikke er fornøyd med.

Merkelig nok skal det litt mer til før man forteller om noe som er bra. Dette ønsker vi å gjøre noe med, og oppfordrer våre lesere til å tipse oss om ting som er spesielt bra med bygda vår.

Fortell oss om det er mennesker, hendelser eller saker som stiller Oppdal og Rennebu i et godt lys, og vi lover å bringe positiviteten fram i dagen. Ring oss på 992 75 900 eller send epost til redaksjon@opdalingen.no.

Og har du lyst til å bli inspirert så er det bare å sjekke bildeserien øverst i artikkelen.

  • Hva synes du er det beste med Oppdal og Rennebu? Skriv dine forslag i kommentarfeltet under artikkelen.