Håndballagene Oppdal G11 og J10 deltok i den årlige Rosecup-turneringen i Molde helgen 21. og 22. april.

Fra Oppdal dro 8 jenter og 13 gutter, og Oppdal G11 stilte med 2 lag. Til tross for at guttelaget fikk tre spillere skadet rett før turneringen og måtte spille flere kamper uten innbyttere, vant de likevel 7 av sine 8 kamper.

J10 hadde også en flott innsats og selv om man ikke teller mål i denne klassen, kunne jentene fortelle at de vant den siste kampen sin, noe de var veldig fornøyde med.

Trenerne Thea-Sophie Nitter og Lillian Lyng var veldig fornøyd med  innsatsen til G11 under hele turneringen, og imponert over spillet og spillegleden til alle lagene. Carol Haugan og Marit Vindal hadde ansvaret for J10.

På bildet gutter 11 har vi: bakerst fra venstre: Ludvig FlåTheodor Joramo Roos, Jonas Haza RiseIver Skaslien, Sivert Bratset, Martin UlvågNoah SkaslienEilif Klefstad Wollum, Lillian Lyng (trener) Thea-Sophie Nitter (trener), Aksel SørlienElias Dale NyhaugKristian Aleksander NitterAnton Gulberg, Erik Grøtte, Emrik Sesaker Foto: Privat

– Det har vært stor fremgang på begge lagene i år og nå gleder de seg allerede til neste sesong. Og det var ikke bare på banen innsatsen var stor. På tribunen hørtes det godt når oppdalslagene var i aksjon og både spillere og foreldre heiet lagene frem.

– Vi har plass til flere spillere på alle lag neste sesong, så det er bare å kontakte håndballgruppas nye leder, Lillian Lyng, om noen har lyst til å prøve.

– Dette er en idrett som passer for alle og man trenger ikke ha kastet håndball før for å begynne å spille.