12 av 21 spillere i J13-stallen ble med til Tynset lørdag for å spille Tynset Vup i innendørshallen der en kamp varte 18 minutter.

I gruppespillet vant Oppdal 1-0 over Alvdal 2, 4-0 over Alvdal 1, mens det ble uavgjort 0–0 mot både Tynset 1 og Tynset 2.

Oppdalsjentene måtte spente følge med på siste kamp i pulja mellom Alvdal 1 og Tynset 2 før det klart at Oppdal kom til finalen der de møtte arrangørens førstelag.

Det ble et finaledrama der ingen klarte å score i de 18 første minuttene.

Det ble dermed spilt ekstraomgang på fem minutter, da med bare sju spillere fra hvert lag.

Men det var fortsatt målløst.

Til slutt måtte finalen avgjøres på straffesparkkonkurranse med de sju siste spillere som stod på banen etter at ekstraomgangen var over.

Stillingen var lik etter at de seks utespillerne fra hvert lag hadde tatt straffespark.

Keeperen finalehelten

Da gjenstod keeperne.

Martine Aae scoret på Tynset-keeperen, og til slutt avgjorde Martine selv kampen med å redde det påfølgende straffesparket fra Tynset-keeperen.

Dermed kunne jubelen fra alle oppdalingene på sidelinjen bryte løs etter en utrolig spennende kamp.

– Jentene har vært imponerende flinke og sterke gjennom hele cupen. De har ikke spilt på en 9’er bane siden første snøfallet i høst og vi var alle spente på hvordan vi fikk til å omstille oss etter futsalcup i Lillehammer og etter kun innetrening i Idrettshallen, forteller trener Marte Haande som innrømmer at hun og medtrener Elin Munkvold ble rørt da jentene tok hjem pokalen.