OPP testet onsdag kveld streamingløsning for nett-tv og filmet Oppdal J17 sin hjemmekamp mot Heimdal i 2. divisjon. Vanligvis spiller Oppdal 11erfotball, men Heimdal 2 stiller med 7erlag og dermed ble kampen en litt uvanlig spillform for hjemmelaget.

Ubeseirede Heimdal kom da også best i gang, og behersket 7er-spillet best de første minuttene. Det sto 2–0 etter kort tid til gjestene, før Oppdal våknet og scoret tre før pause slik at de ledet 3–2 før 2. omgang.

Etter pause førte Oppdal kampen totalt og gikk opp til 6–2 før de lot Heimdal redusere to ganger. Men Oppdal ga seg ikke, puttet to til og vant hele 8–4 etter flere kjempescoringer og flott spill.

For Oppdal spilte Maria Wassdahl Meirik, Tuva Amalie Øiamo Sundqvist, Sigrid Hammern Vognild, Isabel Jansepar Nygård, Malin Stenli Sæteren, Mari Sletvold, Sigrid Dragset Lie, Oda Jamtseter Holum, Marie Sande, Andrine Torve og Tuva Lynn Mathisen Sæther.

To seire på rad

Oppdal J17 fulgte dermed opp søndagens seier mot Os/Nansen/Tolga-Vingelen på kunstgresset i Oppdal.

– Vi slet i første omgangen, vi ble for passive når motstanderne hadde ballen. Det førte til at vi lå under 1-0 til pause, forteller trener Birger Lie til OPP.

Spillerne tok pausepraten selv og møtte i 2. omgang med ny innsats og innstilling. Det gav oss fem mål i andre omgang, til slutt 5-2.

Enya Stensheim fra J14 stilte som keeper, hun gjorde jobben bra!