Fotballgruppa gjorde stas på sine egne

Oppsummerte sesongen som ble veldig annerledes.

Her er årets vinnere under årets fotballgalla i Oppdal.  Foto: Privat

Sport

Denne uka ble årets fotballgalla i Oppdal arrangert. Den har blitt arrangert de siste årene og her gjør fotballgruppa stas på sine egne. Det deles ut priser og fotballsesongen oppsummeres.

Her er årets prisvinnere

  • G-19 ble årets lag
  • Sigrid Dragset Lie J13 ble årets spiller jenter.
  • Jesper Haugen Langø G16 ble årets spiller for gutter.
  • Erik Sæther, Marit V. Grøtte, Svein Håvard Langø og Dennis Frisk (G16) ble årets trenerteam.
  • Ida Eggan ble årets dommer jenter
  • Elias Sættem ble årets dommer gutter
  • Roar Eggan og Geir Grøtte fikk årets hederspris på grunn av sitt virke til nytte for klubben

Begrunnelse

Årets spiller jenter - Sigrid Dragset Lie: Gir alltid 100 prosent på trening og i kamp. Lærevillig, hardtarbeidende og tøff. Godt forbilde for lagkameratene sine. Har i år spilt for J13, J14, J15 og G13.

Årets spiller gutter - Jesper Haugen Langø: En spiller med stort potensiale. Ekstremt hurtig og har stor innsatsvilje og gjennombruddskraft. Driver med mye egentrening utenom lagets treninger og kamp. Har gode holdninger og er en god rollemodell for de yngre.

Årets lag - G19: Vant 2. dibisjon uten poengtap med seks mål i snitt per kamp. Et lag med veldig bra miljø som har tatt imot og tatt godt vare på de yngre spillerne som har hospitert opp. Laget har fått ros fra flere dommere for eksemplarisk oppførsel under kampene. Et lag med gode rollemodeller for yngre årganger

Årets trenerteam - G16: Har jobbet veldig godt som team over mange år og har beholdt en stor spillergruppe som har hatt et godt tilpasset trenings- og kamptilbud hele veien. Har fått fram flere spillere som har ferdigheter og motivasjon til å ville prøve å nå så langt som mulig. Var med på å ta initiativ til samarbeid med Rennebu for å klare å gi et tilpasset kamptilbud til spillere i begge klubber.

Årets dommer jenter - Ida Eggan: Har vært klubbdommer i flere sesonger, er positiv, flink til å posisjonere seg på banen og har god fløytebruk. Flink til å veilede spillerne og nysgjerrig på å prøve nye utfordringer.

Årets dommer gutter - Elias Sættem: Debuterte som dommer i år og er tydelig og bestemt allerede i sin første sesong. Bruker fløyta og gir klare signaler. Er også flink i samspillet med spillerne. Ivrig etter å ta på seg ekstra kamper når noen melder forfall.

Hederspris

Både Geir Grøtte og Roar Eggan mottok hedersprisen.

Begrunnelse Geir Grøtte: Står på fra tidlig vår til sen høst med å holde orden på baner og utstyr for fotballgruppa og har tatt grep for å redusere forurensningen av gummigranulat fra kunstgresset. Alltid lett å be om tjenester og bestandig med et vennlig smil på lur til både trenerkolleger og spillere.

Begrunnelse Roar Eggan: Har lagt ned utallige kveldstimer på veiene i Trøndelag med minibussen sin der han blant annet har kjørt to lag på bortekamper i flere sesonger. Stødig og sikker sjåfør som aldri er vond å be og som venter tålmodig etter kampene selv om det skulle inkludere en sen McDonalds-tur.