Dobbeltseier til Oppdal i curling-NM

Oppdalslagene gjorde rent bord i finalen i NM for yngre junior i helga.
Sport

I helga ble NM i curling for yngre junior arrangert i Trondheim. Åtte lag stilte til kamp, og det ble en spennende turnering med mye god curling. Oppdal curlingklubb stilte med tre lag i helgas turnering.

Slidekick-lagene fra Oppdal har dominert i de siste turneringene for yngre junior, og slik ble det også denne helgen. Begge lagene var ubeseirede frem til de møttes i lørdagens mellomspill. Da vant Slidekick 1, etter en jevn batalje.

Etter at begge lag også vant sine kamper søndag morgen, var det duket for internoppgjør i finalen. Også denne kampen var jevn, og begge lag spilte glimrende og følte hverandre på tennene innledningsvis. Men utover i kampen dro Slidekick 2 fra, og til slutt var det de som fikk seieren.

Tredjeplassen gikk til Opticurl Ung fra Trondheim Curlingklubb.

Spillerne som tok gull og sølv i NM er:

  • Oliver Sesaker Bakk (Slidekick 1)
  • Jonatan Sæteren Got (Slidekick 1)
  • Markus Dale Dørum (Slidekick 1)
  • Emil Storli Sæther (Slidekick 1)
  • Erland Snøve Loe (Slidekick 2)
  • Sondre Svorkmo-Lundberg (Slidekick 2)
  • Sigurd Svorkmo-Lundberg (Slidekick 2)
  • Anders Mjøen (Slidekick 2)