Avlyser skibyttedagen

Alpinklubben vil gå på et betydelig økonomisk tap.

Skibyttedagen i Oppdal har vært en suksess de siste årene, men i år må alpinklubben avlyse arrangementet, på grunn av koronasituasjonen.  Foto: Arkivfoto

Sport

Oppdal Alpin ønsker å legge til rette for kjøp og salg av brukt utstyr. I mange år har alpingruppa arrangert skibyttedag, men i år må klubben avlyse årets skibyttedag, på grunn av covid-19 .

- Med regjeringens og helsemyndighetenes anbefalinger, oppfordringer og restriksjoner har vi kommet frem til at avlysning er eneste mulighet.  Dette er selvfølgelig beklagelig for alle dere som har sett frem til å selge skiutstyr og ikke minst gjøre et godt kjøp, sier Stein Kjartan Vik, styreleder i Oppdal Alpin Klubb i en pressemelding.

Avlysningen betyr at klubben får et betydelig økonomisk tap. Klubben har de siste årene solgt utstyrt for flere hundre tusen kroner. 20 prosent av disse pengene går til Oppdal alpin klubb og deres arbeid for at barn og unge skal ha tilbud for læring, utvikling og lek knyttet til å stå på ski.

- Som et alternativ har vi opprettet en «digital skibyttedag». Til info gir den digitale skibyttedagen ingen inntekter til klubben. Husk også at all handel er et forhold mellom kjøper og selger, sier Vik og legger til at de håper å være tilbake med skibyttedag neste år.