Semifinalebillett i boks

Norge møter Canada i semifinalen.

Wilhelm Naess og Harald Skarsheim Rian i aksjon for Norge.  Foto: WCF / Stephen Fisher

Sport

Kvartfinalen mot Ungarn ble en tett og jevn match for Norge. Kampen ble ikke avgjort før i den åttende og siste omgangen. Der var Norge sterkest og tok hele tre poeng og sikret seg dermed en 9-6 seier og en semifinalebillett.

I semifinalen møter de Canada, laget som på mange måter er storfavoritter i denne turneringen. Kampen spilles klokken 10 norsk tid. Det norske laget består av Eirin Mesloe, Ingvild Skaga, Wilhelm Naess og Harald Skarsheim Rian.

Tidligere i dag møtte Norge Slovakia i 1/8-finale. Der hadde Norge ingen problemer og tok seg lett videre til kvartfinale med en 9-1 seier.

- Åttedelsfinalen var en veldig bra kamp av oss. Vi spilte veldig bra og hadde god kontroll på kampen, sa Eirin Mesloe til Opdalingen etter av kvartfinalebilletten var i boks.

Både semifinaler og finale spilles i morgen.


- Pengene bidrar til at vi kan fortsette på et internasjonalt nivå

NEAS og Vitnett går inn som sponsorer hos Oppdal curlingklubb.Har vunnet begge kampene så langt i World Mixed Curling Championship

Norges lag med både Eirin Mesloe, Wilhelm Naess og Harald Skarsheim Rian fra Oppdal har fått en veldig god start på mesterskapet i Aberdeen.