Bare nesten for Oppdal

A-laget var ett fattig mål unna å ta sesongens første poeng.
Sport

Kampfakta:

5. div. menn avd. 04

Oppdal - Støren 1-2 (0-2)

Målscorere for Oppdal: Arnstein Fossum

Med to kamper igjen av vårsesongen, må Oppdal A-lag begynne å sanke poeng. På hjemmebane mot Støren fredag kveld startet hjemmelaget bra, men det var likevel gjestene som klarte å sette ballen i mål først.

- Vi var veldig nære denne kampen, men vi sliter med å komme til de åpenbare sjansene. 1. omgang startet greit, men vi var veldig unøyaktig i flere deler av spillet. Vi hadde et bra tak på kampen og Støren ble stresset av det og slo mye langt og rotet en del, sier trener Erik Botten til Opdalingen etter kampen.

I det 36. minutt satte Støren sitt andre mål og kunne gå til pause på stillingen 2-0.

Arnstein Fossum var sist på ballen da Oppdal satte inn reduseringen i andre omgang, men Oppdal maktet ikke å score ett mål til som ville ha sikret sesongens første poeng.

- Vi hadde god tid på å score det neste målet, men vi mangler fortsatt litt, som de gode pasningene og de nøyaktige løpene, sier Botten.

Oppdal A-lag har nå to kamper igjen før de tar en liten sommerferie. Fredag neste uke møter de Jonsvatnet borte før de spiller hjemme mot Tolga-Vingelen før de tar ferie.

- De to neste kampene har vi sett fram mot, med tanke på tabellsituasjonen. På papiret så skal dette være de to kampene hvor det kan være lettest å hente noe, sier Botten.