Arild Reitan til minne

Ingrid Mellem minnes sin venn Arild Reitan, som gikk bort torsdag.

Arild Reitan jobbet i Oppdal Everk i 30 år. Det er litt vemodig, men jeg ser fram til å slippe ansvaret, sa Reitan, da han forlot jobben i 2004.  Foto: Arkiv

Siste nytt

Å miste en venn, er å miste en del av seg selv. I dag mistet jeg en venn, og jeg kjenner i kveld på et åpent sår. Jeg kjenner meg mere ustø, og kan si som Ragnhild Bakke Waale, at jeg har mistet en «søyle av trygghet å lene meg mot». Arild var en venn du kunne lite fullt og helt på. Han var en slik lysende stjerne du visste var der om han var langt borte.

Når jeg kjenner slik sorg, hvilken smerte vil ikke Aud og jentene kjenne på? Barnebarna var Arild sitt smykke, et smykke han likte å pynte seg med. Det er Aud sin fortjeneste, sa Arild. Arild tok aldri æren! En bærevegg er falt ned borti Reitan. Jeg tenker på Aud og den fine familien.

Det er med respekt og takknemmelighet jeg vil minnes Arild. Fotsporene og minnene vil ikke viskesut.

Takk Arild!

Ingrid Mellem