Oppdal: Skuespilleren Elsa Lystad (85) har aldri stått på scenen i Oppdal før. Forestillingen som er produsert og regissert av Peter Brandt har fått gode skussmål  av riksavisene.

– Jeg har nok kjørt gjennom Oppdal tidligere, men aldri stått på scenen her. Jeg gleder meg til å møte lokalbefolkningen, sier Lystad til Opdalingen.

Med seg som partner på scenen onsdag kveld er musiker Petter Anton Næss.

– Han er en fantastisk musikalsk og morsom person, som både spiller og snakker, sier skuespillerdronningen.

Lystad forteller at selv om showet har en mal å følge, kommer det stadig nye innfall under forestillingen.

– Det blir mange overraskelser. Hvis man hele tiden må si de samme tingene blir det kjedelig, sier Lystad.

Forestillingen starter klokken 19.00.

Oppdal kulturhus skriver følgende på sine nettsider om forestillingen «Mitt liv som Elsa»:

«Med slående humor, bitende selvironi og uimotståelig sjarm girhumorens Grand Old Lady oss et hylende morsomt innblikk i et riktog mangfoldig liv, både i og utenfor rampelyset.

Med 62 filmer, 160hovedroller og utallige TV-produksjoner bak seg er Elsa Lystadfeiret som «seriøs» skuespiller og elsket som grenseløs humoristmed et helt utrolig trøkk og talent for improvisasjon.

I Mitt livsom Elsa slippes både artisten, skuespilleren og det humoristiskemennesket løs med et sylskarpt skråblikk på tilværelsensforunderlige persongalleri.

Sammen med sin musikalske «vaktmester»Petter Anthon Næss byr hun på en fantastisk feststund sombegeistret både anmeldere og publikum da forestillingen haddeurpremiere på Tjøme sommeren 2012.»