Arbeidet med å utvikle konseptet har foregått en tid, og styreleder Harald Halmøy bekrefter ovenfor Opdalingen at ting er i ferd med å skje på mathallen.

- Det at vi ble en slik umiddelbar suksess gjorde at vi vokste veldig fort, og nå ønsker vi å ta et grep for å sikre framtidig stabilitet og høy faglig kompetanse, forteller Halmøy.

Siden starten i 2014 har mathallen allerede hatt to kjøkkensjefer. Rune Nilsen som ble ansatt nå sist har sagt opp jobben for å starte opp egen matkassebusiness sammen med sin far Hilmar Ludvig Nilsen.

- Hvor går veien videre?

- Vi ser på flere muligheter, men det er svært aktuelt å få med flere på eiersiden, forteller Halmøy.

- Med flere eiere som har faglig kompetanse sikrer vi kvaliteten på både matproduksjonen og vareutvalget i butikken, forklarer styreformannen som innrømmer at det har vært et kjempeløft å få alt på plass med Smak & Behag.

Mathallen har stor trafikk i helgene, mens det er litt mer stille midt i uka.

- Så ryktene om at dere sliter på grunn av stille dager midt i uka og at dere vurderer å sette kroken på døra, stemmer altså ikke?

- Nei, ikke i det hele tatt, kommenterer Halmøy og ler.

- Med flere eiere og videreutvikling av konseptet sikrer vi framtida til Smak & Behag som leverandør av kortreist kvalitetsmat fra fjellet, samtidig som vi kan tilby et vidt spekter av spennende matvarer.

Vi har innsett at dersom vi skal videreføre suksessen må vi finne samarbeidspartnere som kan bidra med innsikt og kompetanse.

Halmøy ønsker foreløpig ikke å kommentere hvem som er aktuelle på eiersiden, men han forteller at det forventes en snarlig avklaring i saken.

- På nyåret skal nok det meste være på plass, uttaler Halmøy, som nå først og fremst ser fram til en spennende julehandel.