Oppdalsporten fikk mandag besøk av Mattilsynet. Sist Mattilsynet var på besøk, var i mars tidligere i år. Da fikk de årets første smilefjes.

Et smilefjes fra Mattilsynet viser hvordan spisestedene vurderer viktige forhold som hygiene, rengjøring og vedlikehold på en kafé eller restaurant.

På mandag fikk de årets andre smilefjes, og Oppdalsporten er sammen med Grillkroa de to første spisestedene i Oppdal som får to smilefjes av Mattilsynet.

– Vi er veldig fornøyd med å få smilefjes nummer to. Det er jo en selvfølge at ting skal være i orden, men det er ikke alltid like lett, når det i perioder kan være mer travelt enn andre. Vi har hatt en veldig travel sommer med godt besøk og går nå en roligere høst i møte, forteller daglig leder Heidi Steen til Opdalingen.

Hun forteller at et smilefjes nummer to har mye å si for bedriften og de ansatte.

– Det er dette vi jobber mot hele tiden, og da er det alltid like morsomt å få en anerkjennelse for jobben vi gjør. Skiltet vi får er vi pliktig til å henge opp synlig for gjestene våre, og vi henger opp våre skile på ytterdøra og ved disken, slik at de er synlige for alle som kommer innom. Smilefjesene er et positivt stempel for gjestene våre, sier hun.