Opdalingens innlegg og artikler engasjerer våre lesere og nå blir det enda lettere å kommentere våre tekster på vår hjemmeside.

I dag har vi oppdatert vår publiseringsplattform for opdalingen.no og nå kan du kommentere og si din mening under alle artikler så lenge du er pålogget Facebook.

De aller fleste av våre lesere som ønsker å kommentere ledere, kronikker, artikler og andre tekster er også pålogget Facebook. Nå kan du enkelt og greit si din mening rett under artiklene som du leser på opdalingen.no uten å logge deg på et eksternt kommentarfelt slik som før.

Som de fleste andre seriøse norske aviser så vil vi holde et øye med kommentarene som blir lagt inn slik at man holder seg innenfor norsk lov og vanlig folkeskikk.

Det er viktig for Opdalingen at alle stemmene i lokalsamfunnet får slippe til i samfunnsdebatten og derfor har vi forenklet bruken av kommentarfeltet. Vi håper at våre lesere går foran som gode forbilder når det gjelder hva man mener og deler på internett og ønsker en levende, kontruktiv og engasjert debatt på vår hjemmeside.

Kommentarfeltet vil være stengt på natta, men dersom noen skulle føle sterk trang til å dele sine meninger med oss etter sengetid eller ikke er logget på Facebook er det også greit å sende en epost til redaksjon@opdalingen.no.