Takplater på Rennebuhallen har løsnet under nattens kraftige vindkast. Området er sperret av inntil platene blir skrudd fast.

- Det kommer mannskap fra entreprenøren og skrur fast platene igjen, og Rennebuhallen åpnes igjen senest klokken tolv i formiddag, forteller Arne Meland ved teknisk drift i Rennebu kommune.

Meland forteller at ingen av platene har løsnet helt. Det er derfor ingen av platene som flakser rundt i vinden og er til fare for publikum.

I Gisnadalen var veien stengt en periode i natt etter at tre har blåst over ende i den kraftige vinden, men veien er nå åpen.

- Det har vært trefall i Gisnadalen, men flinke beboere har ryddet veien, slik at den nå er åpen, sier Meland.

Lillian Kleffelgård ved Kvikne-Rennebu Kraftlag forteller at uværet har medført et lite strømbrudd i Sieierdalen i natt.

- Det var et tre som blåste over linja, men srømmen var tilbake i løpet av en time. Ut over det har vi ingen meldinger om problemer i forbindelse med det urolige været, sier hun.

Arne Meland i Rennebu kommune kjenner heller ikke til andre hendelser i Rennebu i forbindelse med den sterke vinden, men det kan vel ikke gjentas for ofte at folk oppfordres til å sikre uteområdene.