Plottet handler om James og vennene hans som er på tur inn i skogen for å finne James’ søster, Heather fra den første filmen.

«Blair Witch» er langt ifra noen subtil skrekkfilm, med flere billige triks for å få seeren til å skvette. Filmen er som forgjengeren en såkalt «Found footage» film, og går ut på at filmen er fortalt gjennom klipp som karakterene selv har filmet. Kameraarbeidet er derfor med vilje noe uoversiktlig, men dessverre er alt effekten gjør å bidra til flere billige skumle øyeblikk, selv om det til tider er effektivt.

Mytologien er likevel interessant og konseptet med Blair-heksa halvveis mystisk, selv om det hele skal ha blitt gjort på nesten akkurat samme måte før. Jeg har dessverre aldri sett originalen, så jeg kan ikke svare på det. Tempoet i filmen er greit, selv om skuespillet ikke alltid er perfekt.

«Blair Witch» er billig, og vil nok ikke gjøre noe for fans av originalen. Men om du trenger en enkel film som får deg til å skvette i stolen er nok «Blair Witch» filmen for deg.

Terningkast 3