Hytta, som ligger nesten helt i toppen i det populære hyttefeltet på Sørøyåsen, ble solgt for fire millioner. Det er nok til å sette ny prisrekord på Nerskogen.

Eiendomsmegler Kim Roger Laugsand, Avd. leder / Eiendomsmegler, MNEF / Partner i Heimdal Eiendomsmegling AS, Avd. Melhus, opplyser til Opdalingen i en e-post at forrige prisrekord på Nerskogen var på 3 550 000 millioner kroner.

Hytta er av typen handlaftet stavlafthytte.

- Det var utrolig artig å være med på å selge en hytte som gikk til ny prisrekord. Vi hadde forventninger på forhånd at den skulle bli solgt for en bra pris, for det er ei ganske spesiell hytte, forteller Laugsand til Opdalingen.

Han forteller at det som gjør hytta spesiell, er på grunn av at den har en høy standard og har en fin beliggenhet med utsikt.

- Hytta er bygd i 2010 og den har store rom og en god del sengeplass, som mange setter pris på i dag. I tillegg har den fått gode tilbakemeldinger på tilstandsrapporten, sier han.

- Sjelden - om aldri før, har det vært til salgs en slik hytte med en slik beliggenhet i Nerskogen. En av de aller siste hyttene mot Trollheimen, med vintervei og panorama mot bl.a Trollheimen, Minilla og Svarthetta. Hytta har en fenomenal beliggenhet høyt oppe i selve indrefileten i Nerskogen. Både plassering av vinduene og at hytta ligger godt i terrenget, gir den godt med innlys og utsikt uten sjenerende innsyn. Hytta har et moderne inntrykk i den velkjente stavlaftkvaliteten med stor takhøyde i hall, stue, spisestue og kjøkken, står det beskrevet om hytta i Finn-annonsen.

Hytta ble solgt etter første visning, hvor det var 11-12 interesserte som hadde tatt turen. Han forteller at det ble budkrig om hytta, og at det var to kjøpere som kjempet om å sikre seg hytta.

Laugsand forteller at de selger mye hytter og eiendom i området, og at det er stort sett fjellhytter de selger.