Adam Douglas fylte for et par uker siden storsalen i kulturhuset og ga de godt over 500 publikummerne full valuta for billetten!

- Sjelden har det vært applaudert og respondert så godt underveis i konserten som denne kvelden, noe en svært ydmyk og takknemlig artist visste å sette pris på, skriver kulturhuset i en pressemelding.

Den 21. desember er Adam Douglas og bandet tilbake i Oppdal kulturhus; NRK ba Adam gjøre et konsertopptak med amerikansk julerepertoar – i år tar han med seg en turnetilpasset versjon ut på veien der han besøker konsertsaler og kirker i adventstiden.

Dette blir en julekonsert med amerikansk fokus som ligger mot et soul- og jazzutrykk. Det blir altså litt unorsk, samtidig som den gode julestemninga opprettholdes; tema blir vinter og jul.

Adam Douglas er en spellemann i ordets rette forstand. Musikken hans handler om å spille for folk. Om øyeblikkene som skjer på scenen, og om øyeblikkene som skjer i møtet med publikum.

- Musikk er et snapshot av tiden, og det er viktig at det er ekte og menneskelig, mener Adam.

- Jeg er aldri fornøyd, fordi jeg alltid vil gjøre ting bedre. Jeg synes ikke en låt skal høres lik ut hver gang. Jeg vil oppleve noe der og da. Og så håper jeg at hvis folk tør å høre meg mer enn en gang, at de kanskje får oppleve noe annerledes. Sånn liker jeg det når jeg selv er hører på. Jeg klarer ikke å se for meg et liv uten musikk. Det er livet for meg. Det er stort.