Hun har jobbet som butikkmedarbeider ved butikken siden februar i fjor og begynte i hennes nye stilling i butikken 1. august.

- Jeg søkte fordi jeg ønsket meg nye utfordringer. Jeg har jobbet i handelsbransjen lenge, og Kiwi har alltid på en måte vært hjertebarnet mitt. Jeg liker kjedens satsing på frukt og grønt, og så trives jeg godt sammen med personalet her. Butikken har også stort potensiale for videre vekst.

I tillegg til personalansvar, har Uv ansvar for kjølevarene i butikken.

- Det blir en bratt læringskurve i tiden som kommer. Heldigvis har jeg en fantastisk sparringpartner i Anne (Indergård Dahle, butikksjef). Lurer jeg på noe, er det bare for meg å spørre, sier Uv, som etter hvert skal delta på to samlinger på Kiwiskolen i Drammen i forbindelse med den nye stillingen.

Forrige assisterende butikksjef, Odin Aunøien, slutta i butikken for å starte på et opplæringsprogram for å bli butikksjef i Kiwi-kjeden.

Den nye assisterende butikksjefen har stor erfaring fra handelsbransjen. Hun har blant annet jobbet som salgsfremmer. I den jobben kjørte hun rundt til butikker fra Støren til Nordmøre for å fylle på med varer.

- Jeg trivdes veldig godt i den jobben, men ble etter hvert lei av all kjøringa. Muligheten til å være stasjonert på én plass trigga meg.

Uv ble valgt ut til jobben blant 24 søkere fra hele landet – flere av dem fra innad i Kiwi-systemet.

- Vi hadde mange gode søkere. Så måtte vi avgjøre om vi ville ha en ung person som vil opp og fram, som blir her i to år før han går videre, eller om vi ønsket å ansette noen som blir her i lang tid. Vi valgte det siste, sier butikksjef Dahle.

At Uv sitter på årelang erfaring i samme butikk, virket også til hennes fordel.

- Jeg ønsker meg stabil arbeidskraft, som sammen er med på å dra butikken i riktig retning. Som et kollektiv kan vi bygge sammen og gjøre butikken så god som mulig, sier butikksjefen.