I en epost til Vaktformidling.no sine tidligere kunder og samarbeidspartnere skriver Alltid24 Sikkerhet AS at de har overtatt Vaktformidling.no AS sine alarm og vaktkunder.

Alltid24 har fra og med 18. oktober overtatt alle kundeforhold og øvrig midler tilhørende Vaktformidling.no AS. Vaktselskapet skriver at de jobber på spreng for å gjenopprette sikkerheten for alle kunder.

Vaktselskapet lover at de i de nærmeste dagene vil ta kontakt med alle kunder slik at de raskt kan koble gamle kunder opp til selskapets FG godkjente alarmstasjon og vaktstyrke. Selskapet informerer samtidig at man allerede fra onsdag har etablert en lokal avdeling i Oppdal.

I eposten blir det også oppgitt et nummer som kunder kan ringe dersom det skulle oppstå kritiske situasjoner. Fra og med torsdag vil selskapet innhente all nødvendig informasjon slik at "vi raskt kan holde beredskapen oppe, og slik at du og dine verdier er trygge," som de skriver i eposten.

- Vi er et selskap med filialer mange steder rundt om i landet og vår policy er at vi oppretter lokale kontorer med lokale ledere og lokale vektere, forteller styreleder Ted G Lauritzen til Opdalingen.

Lauritzen presiserer at selskapet jobber med å kunne komme i kontakt med de tidligere ansatte i Vaktformidling.no.

- For vår del handler det også om å kunne sikre arbeidsplasser. Så vi håper at vi kommer i kontakt med flest mulig av de tidligere vekterne, sier han.

Visste ikke om nytt selskap

- Nå er det jo startet opp et lokalt selskap som tar sikte på å ta over mye av driften etter det konkursrammede selskapet. Det at dere nå går inn og har kjøpt konkursboet må vel være en strek i retningen for dem?

- Ja, det kan så være, men det er også en strek i regningen for oss. Vi har først nå de siste dagene blitt oppmerksomme på at en nytt selskap er blitt stiftet, men vi håper at vi med våre referanser og samarbeidspartnere som Nokas og Securitas vil være et attraktivt tilbud for folk som bor i Oppdal og omegn, forteller Lauritzen, som forklarer at selskapet allerede er en stor aktør fra Dovre og ned Gudbrandsdalen.

- At dere har kjøpt konkursboet betyr også at dere har kjøpt kontrakter og nøkler og så videre?

- Ja, det stemmer, men det er ingen gamle kunder som tvinges med videre om de ikke ønsker det. Vi vil fra og med torsdag ta kontakt med alle og enhver og høre om de vil benytte seg av våre tjenester eller om de vil få tilbakelevert nøkler etc. for å etablere et kundeforhold et annet sted, forklarer Lauritzen til Opdalingen.

Etablert på Dombås

Selskapet skriver om seg selv:

Alltid24 Alarm & Sikkerhet AS er et raskt voksende sikkerhetsselskap i Norge, med en landsdekkende beredskaptjeneste, og flere lokale kontorer. Selskapet ble etablert i 2009  Gründerne hadde en klar visjon om å etablere bransjens beste infrastruktur og plattform innen overvåkning, tjenester og vakttjenester. I 2012 ble selskapet omdannet til AS og er i dag en solid aktør innen sikkerhets markedet med hovedkontor i Fredrikstad.

Alltid24 er en god og seriøs lokal aktør med nasjonal styrke, som tar opp kampen med de få store aktørene markedet. Pr i dag sysselsettes nærmere 180 vektere og teknikere i Alltid24-systemet i Norge. Alltid24 har siden 2012 gjennomført enn rekke strategiske oppkjøp av sikkerhetsselskaper. Dette for å danne en god plattform innen tjeneste og ytelse, samt gi selskapet en riktig og stabil posisjonering.

I 2015 etablerte Alltid24 seg som et lokalt sikkerhetsselskap på Dombås, og er i dag den dominerende sikkerhets leverandøren fra Dombås og helt ned til Kvam og Vinstra. Det var med dette grunnlaget vi valgte å kjøpe opp Vaktformidling.no AS konkursbo.

- Hva var det som gjorde at dere nå velger å gå inn i Oppdal og området rundt Oppdal?

- Sikkerhetsbransjen er i sterk endring for tiden, og det er viktig å bygge opp en plattform som tilfredsstiller kundenes sikkerhetsbehov i 2017. Det er en tøff bransje der de minste selskapene sliter mot store og dominerende konkurrenter, for noen kan det være tøft å få betalt skatter og avgifter og det er hele tiden en jag etter å ha den nyeste teknologien.

Den manuelle vekteroppgaven blir mindre og mindre i fokus og tradisjonelle vekterjobber blir byttet ut mot ny teknologi. Vi har hele tiden søkt ha en mest mulig teknisk plattform med lokal forankring og da det dukket opp en mulighet å etablere seg i Oppdal var det naturlig for oss å gjøre det, forteller Ted G. Lauritzen.

Sendte ut melding

Det nye lokale vaktselskapet som ikke har fått kjøpe opp kundelister etc. har i kveld likevel fått tak i kontaktinformasjon og skal ha sendt ut en melding til tidligere kunder av Vaktformidling.no der de informerer om sitt nye selskap.

Her blir det opplyst at de mer enn gjerne tar over Vaktformidling.no sine tidligere kunder fordi "Det nye selskapet er etablert av erfarne vektere fra det gamle vaktformidling, som er lokalkjent og har lokalkunnskap i Oppdal, samt kjenner til selskapets systemer og alarmer."

I samme melding tilbyr Snøhetta Sikkerhet seg å koble over vakttelefonen over på selskapets nye nummer siden Alltid24 har kjøpt opp telefonnummeret til selskapet som gikk konkurs.

Selskapet tar på seg oppdrag fra hele landet, blant annet har de ansvaret for sikkerheten rundt "Allsang på grensen" på TV2. Foto: Privat