Kortreiste mat på Rennebu-pizza

Med ost fra Grindal og limousinkjøtt fra Nerskogen blir det ekte rennebupizza å få kjøpt.

Det helt ferske tilskuddet på pizzamenyen hos Berkåk Veikro har fått navnet Rennbupizza. Så innholder den da også svært så kortreiste ingredienser. 

Nyheter

Onsdag ble den lokale delikatessen «Rennebupizza» lansert av Berkåk Veikro. Pizzaen, med ost fra Grindal ysteri og limousinskav fra Trollheim blant ingrediensene, lanseres fordi veikroa ønsker å bruke lokale råvarer der det er mulig.

- Vi har allerede RenneBurger på menyen der vi benytter limousinkjøtt fra Trollheim. Samarbeidet med Trollheim er godt, og noe vi ønsker å utvikle videre, sier daglig leder Anne Karin Nyberg.

- Blåmuggost fra Grindal er godt egnet med en smak som setter en ekstra piff på pizzaen, legger hun til.

I tillegg til ovennevnte, toppes Rennebupizzaen med selvplukkede tyttebær og grønnkål.

- Grønnkål er en god, gammel grønnsak som er stadig mer brukt. Denne håper vi også å kunne skaffe fra lokale leverandører, kanskje Grønt frå Grindal kan bli aktuelle, sier Nyberg.

Den helt ferske varianten er allerede rukket å bli testet av kunder. Ved et bord i restauranten sitter nemlig et par med en nesten oppspist pizza.

- Helt fortreffelig, sier de etter smaksopplevelsen.