Curling-Norge venter i spenning på hvem som får representere Norge under OL i Pyeongchang. Blir det Thomas Ulsrud og hans lagkamerater eller får Steffen Walstad og Team Minera Skifer sjansen i Sør-Korea i februar neste år?

Sportssjef og generalsekretær i Norges Curlingforbund, Pål Trulsen, har allerede tatt en avgjørelse om hvem som får delta i OL. Foreløpig holder han kortene tett til brystet, inntil han får pratet med begge lagene.

Ifølge Markus Høiberg på Team Minera Skifer får de OL-avgjørelsen torsdag kveld. Både oppdalslaget og Team Ulsrud skal i møte med curlingforbundet.

– Vi vet at det er et vanskelig og jevnt valg, men det spørs litt hva man vektlegger. Magefølelsen vår på å bli tatt ut er 50/50, sier Høiberg til Opdalingen.

Tirsdag var han og resten av laget på vei hjem til Norge etter å ha deltatt i Shorty Jenkins Classic i Cornwall. Her tok de seg til semifinalen.

– Bortsett fra at Team Ulsrud slo oss i en semifinale i Sveits for tre uker siden, har vi vært klart bedre enn dem det siste året. Vi har hatt en usedvanlig god start på denne sesongen, så det er klart vi blir skuffa hvis vi ikke blir tatt ut, forteller Høiberg.