Det ble ingen OL-tur på curling-gutta i Team Minera Skifer, men fra 30. mars til 8. april skal de til i Las Vegas, USA, for å delta i VM.

Nå inviterer Opdalingen i samarbeid med reisearrangøren Amerikabussen/Solgruppen  lesertur til Las Vegas og curlig-VM; det er bare å starte planleggingen!

Tirsdag 31. oktober inviteres det til informasjonsmøte på Quality Skifer hotel, og da er alle som vil vite mer om turpakken hjertelig velkommen til å høre mer om reisen. Dette er et informasjonsmøte, så du trenger ikke bestille tur selv om du dukker opp på møtet.

Det som allerede er klart er at det vil gå buss fra Oppdal til Værnes, og at det følger med guide fra Oppdal til Las Vegas og hjem igjen.

Vi skal bo på samme hotell som VM arrangeres, og prisen vil inkludere reise, hotellovernatting (dobbeltrom) med frokost, billetter til alle curling-campene inkludert sluttspillet. Vi skal vel heller ikke se bort i fra at det er en viss mulighet for å hilse på VM-heltene under oppholdet dersom deres timeplan tillater det.

I tillegg vil reisearrangøren legge opp til lokale turer til for eksempel Hoover-demningen og Death Valley, det går skyttelbusser til the Strip fra hotellet hele dagen og kvelden og det vil også være mulig å skaffe billetter til forskjellige Las Vegas-show.

Amerikabussen / Solgruppen er samme reisearrangør som la opp Opdalingens lesertur til Midt-Vesten for ett år siden, og det er rennbyggen Erling Hansen som vil stå som ansvarlig for opplegget.

Det forventes stor interesse for turen, og det er allerede nå muligheter for å sette seg opp på en foreløpig liste som ikke er en bindende påmelding, men som vil gi prioritet når det gjelder kjøp og bestilling av plasser etter at informasjonsmøtet er gjennomført.

Du kan melde din interesse til erling@amerikabussen.no eller du kan møte opp på informasjonsmøtet på Quality Skifer Hotel. På informasjonsmøtet vil avreisetidspunkt og pris være klar, avreisen vil være tilpasset starten på mesterskapet.