5. div. menn avd. 04

Støren idrettspark kunstgress

Støren - Oppdal 4-4 (1-1)

Oppdals håp om å overleve i 5. divisjon lever i beste velgående. Høstens store formlag i divisjonen gjestet i kveld Støren og det ble en ordentlig rysare av en kamp.

Lagene skiftet på å ha føringen i kampen. På tross av at de spilte en og en halv omgang med en mann mindre, var Oppdal bare sekunder unna å få med seg alle tre poengene hjem.

Støren tok ledelsen på straffespark, før Oppdal utlignet før pause. Etter vel halvspilt omgang, ble Haris Mesic utvist etter protester mot dommeren, men Oppdal lot seg ikke knekke og hadde seieren inne helt til kampen var inne i tillagt spilletid.

Marius Røhjell ble kampens store spiller. Hurtigtoget på topp scoret like godt samtlige fire mål for Oppdal, og var en konstant trussel for Størens forsvar gjennom hele kampen.

- Vi hadde en kjempemulighet til å gå opp til 5-3 like før slutt, men må alt i alt si oss fornøyd med poenget. Jeg vil berømme spillerne som la ned en fantastisk innsats, dette var virkelig imponerende gjennomført av guttene, sier trener Erik Botten til Opdalingen.

Oppdals trener tror poenget som ble sikret, fort kan bli avgjørende når status gjøres opp om 14 dager. De to andre lagene som i skrivende stund ligger nærmest Oppdal og kjemper om fortsatt eksistens i 5. divisjon, er også motstanderne i de to siste kampene i årest sesong.

- Vi har igjen Jonsvatnet og Tolga-Vingelen, så dette har vi trua på at vi skal klare. Spillerne er skuffet over at seieren glapp, men i kveld gjorde de et utrolig godt forsøk på å vinne kampen, sier en optimistisk Oppdalstrener.

Det er svært jevnt i bunnen av 5. divisjon avdeling 04. Jonsvatnet ligger nederst på 10. plass med 13 poeng, men har en kamp mindre spilt enn Oppdal som har ett poeng mer på 9. plass. Tolga-Vingelen har både to poeng og to kamper til gode på Oppdal på åttende plass, mens Byneset, Tynset 2 og Gimse alle er innen rekkevidde, og kan passeres på tabellen om alt går veien for grønntrøyene i sesongavslutningen.