Oppdal er påmeldt med fire lag; Oppdal J10, Oppdal J12, Oppdal J14 og Oppdal G10. I Rennebu er det påmeldt seks lag; Rennebu J10-1 og 2, Rennebu G11, Rennebu J14, Rennebu J12 og Rennebu damer.

– Vi gleder oss enormt mye til å komme i gang med sesongen, forteller leder i Oppdal håndball, Anita Bjørgen til Opdalingen.

Rekruttering

Selv om sesongstarten nærmer seg med stormskritt, er det fortsatt knyttet stor spenning til om Oppdal klarer å stille lag i alle klassene.

– Det er først og fremst knyttet noe bekymring i om vi klarer å få nok spillere til J12 og J14. Vi må ha nok spillere for å kunne stille lag, så jeg håper at det vil komme noen flere. Førstkommende mandag er det siste sjanse til å være med, sier hun.

Nytt i år er at de har klart å få til et guttelag, noe som det ikke har vært i Oppdal på lenge.

– Det er veldig stas og gledelig at vi har klart å fått det til etter mange år uten. Det er bra med barn på begge tiårslagene, og det pågår også en kjemperekruttering i aldersklassene under, sier Bjørgen.

– Plass til flere

Hun forteller at de nå må jobbe for å gjøre sporten attraktiv, slik at de ønsker å fortsette i mange år framover.

Det er treninger på mandag og torsdag for håndballspillerne, hvor J12 og J14 trener begge dagene.

– Vi har vært rundt på alle skolene med informasjon om tilbudet. Det er utrolig mye å være med på her i Oppdal, så vi krysser fingrene for at det kommer til enda flere håndballspillere, sier hun.

Samarbeid med Rennebu

Damelaget til Rennebu er godt i gang med årets sesong, og har vunnet sine to første kamper. Det er også en god del oppdalsdamer som er med på laget.

– Det er et stort ønske om å starte eget damelag i Oppdal, men på grunn av for lite folk, er det nå et samarbeid med Rennebu om ett lag. Vi har samarbeidet tidligere, og har gode erfaringer med det. Men vi håper selvsagt at vi klarer å stille med et eget lag om noen år, sier Bjørgen.