- Vi prøver en førjulstrim hver torsdag i oktober og november. På hver trim trekkes det en familiejulelunsj på Skifer. Det sier Kjell Arve Husby i Vollan Oppdal Friidrett.

Mange har etterlyst trimtilbudet som Vollan Oppdal Friidrett hadde. Etter et års opphold prøver de seg med en ny vri. Registreringen skjer i Oppdal Treningssenter en time hver torsdag og det er opp til hver enkelt hvordan man trimmer.

- For å delta må deltagerne betale en «tjuger». Da er de med i trekningen av familiejulelunsj på Skifer en av de første søndagene i desember. Vanligvis spiser man først og trimmer etterpå, men her gjør vi det omvendt. De som stiller på 8 av 9 trimkvelder er også med i trekningen av et gavekort på tusen kroner, sier Husby.

- Tanken bak trimmen er todelt. De som er med støtter friidrettsarbeidet i bygda og får trimmet seg. Mange setter pris på det vi gjør for idretten og her kan de støtte oss samtidig med at de får trimme sjøl. Måten folk trimmer på er frivillig. Noen trener i senteret, andre går, sykler, og kanskje blir det sparkføre eller de trener på Spenst. Noen kan være ferdig med trimmen når de registrer seg, mens resten kan trimme etter at de har registrert seg.

- Vi er glade for at Quality Skifer Hotell og Oppdal Sten er med i denne omgang. Blir dette en suksess kan det hende vi prøver å fortsette med trim også etter jul. Bedriftene oppfordres til å ha interne tiltak for å få med folk på trim. Det gjelder både sponsorer og andre bedrifter.

- Jeg sitter klar i Oppdal treningssenter en time før Dagsrevyen torsdag 5.oktober og gleder meg til å treffe kjente og nye trimmere på Skifer-trim, avslutter Husby.