Ånung VIken vant også 3000 meter under Veidekkelekene på Lillehammer. Han løp inn på tiden 8,46,90 på lørdag, og var 1,5 sekunder foran andreplassen.

- Det  var ikke et løp der det handlet om best tid, men plassering på grunn av vind. Han lå bak til det var igjen 250m før han løp forbi og fikk en fin luke, sier trener Arve Husby.

Hans bror, Njål Viken, debuterte på et skikkelig friidrettsstevne i det samme løpet. Han endte på 8. plass av 12 startende, med tiden 9,19,12.

Malin Rånes deltok på 60m og perset med tiden 8,92. Kristin Mæhle og Vilja Emilie Solås Løvold hoppet lengde, der Kristin kom på 4. plass med et hopp på 5.00 meter, og Vilja perset med et hopp på 4,26 meter.

Noah Abraha er tilbake i aksjon etter en periode med skader og løp lørdag 400 meter på 54.16. Det holdt til sjetteplass.