Gründer Torleif Kristiansen har opplevd stort trykk fra folk siden det ble kjent at de nå ønsker at andre skal ta over videre drift av alpinanlegget i fjellgrenda. Folk lurer på om det blir anledning til å kjøre nedoverski også denne vinteren. Det gjør det.

–Vi har opplevd stor pågang og fått en masse henvendelser fra skiinteresserte. Og da må det vel være positivt at vi åpner, sier Kristiansen til Opdalingen.

Kjempeforhold

Det er det jo selvsagt, og når de som legger til rette for aktiviteter ved anlegget, i tillegg kan melde om masse snø og flotte forhold, er det i grunnen bare å forberede seg på noen fine dager ved vårt lokale alpinanlegg etter hvert som vinteren skrider fram.

Nerskogen skisenter har tre heiser i drift, 7,5 km med nedfartsløyper, og en nokså unik kjelketrasé på 1,2 km. Det går også preparerte løyper for bortoverski med utgangspunkt fra anlegget. Noe for hele familien, med andre ord.

– Det er blitt preparert gjennom hele vinteren og forholdene er veldig bra akkurat nå. Det er mye snø og fine forhold i anlegget, forteller Kristiansen.

Utleie

Erfaringsmessig er det godt med besøk i anlegget på Nerskogen, både i vinterferien og i påska. Lokale skikjørere tar gjerne turen, og hytteturistene er også en svært viktig målgruppe. Den trivelige kafeen åpner samtidig med selve alpinløypene, og skisenteret tilbyr også utleie av ski, sko, snowboard og kjelker.

I tillegg har de både utleie av hytte og ledige caravanplasser å friste med.

–Det vil bli akkurat slik folk er vant til fra før. Full kafédrift og alle nedfarter åpne, lover Torleif Kristiansen.

Fortsatt til salgs

Nerskogen skisenter ligger som de fleste vet ute for salg. Først og fremst fordi gründeren begynner å trekke på åra. Det har vært noen henvendelser, men så langt er det lite nytt og melde fra den fronten. Uten at det bekymrer Kristiansen det aller minste.

–Vi tar bare tida til hjelp, og stresser overhodet ikke med den saken. Vi får bare se an utviklingen, sier han.