Kampen mot Hong Kong i kveld ble spennende helt til siste omgang, hvor det til slutt var Hong Kong som trakk det lengste strået. Norge startet kampen best og sikret seg ett poeng i andre og fjerde omgang.

Hong Kong utliknet i femte omgang, mens Norge gikk opp i en 3-2 ledelse før siste omgang. Etter en intens omgang var det Hong Kong som sikret seg to poeng og vant kampen 3-4.

Dermed ligger Norge på 3. plass i gruppe D, med like mange kamper vunnet og tapt som Israel og Tsjekkia, som ligger på plassene foran. Norges siste kamp i gruppespillet er mot Sveits, som de møter i morgen kveld.

Råsterk seier mot Israel

Tirsdag ettermiddag ble gruppeleder Israel slått 5-4 på isen i Sveits.

Det var Norge som startet kampen best og sikret seg to poeng i den første omgangen. Israel knappet innpå i andre omgang, hvor de tok ett poeng før Norge sikret seg to poeng i den fjerde omgangen. Israel kom tilbake og utliknet Norges forsprang i den sjette omgangen.

Spenningen om hvem som kom til å vinne ble avgjort i den åttende og siste omgangen. Der var det Norge som trakk det lengste strået og sikret seg ett poeng og seieren. Dermed har både Norge og Israel like mange seire og tap når to kamper gjenstår for hvert av lagene i gruppespillet.