I sesongens siste kamp kunne Oppdal J17-1 sikre seg 2. plassen i 1. divisjon i BDO-serien. På motsatt stod IL Sverre, som før denne kampen lå på en 6. plass.

Oppdal startet kampen best og Karoline Myrle sendte Oppdal i føringen tidlig i kampen. Men bortelaget ville også være med på festen og scorte to ganger og hadde snudd kampen. Oppdal utliknet i det 16. minutt og midtveis i første omgang hadde hjemmelaget snudd kampen og ledet 4-2.

Marta Hindseth Bjerkaas økte ledelsen i det 33. minutt før Hanne Loe satte inn Oppdals sjette mål og fastsatte pauseresultatet til 6-2.

- Vi er litt ruskete i starten som gjør at vi havner under 1-2, men vi klarer likevel å hente oss inn igjen. Vi er litt stressa med ball, men i andre omgang framstår vi som et mye bedre lag, forteller trener Mattias Bransfjell til Opdalingen.

2. omgang var kun to minutter gammel da Hanne Loe var frempå igjen og satte inn mål nummer sju etter flott framspill av Marta Hindseth Bjerkaas. Loe satte også inn mål nummer åtte.

Oppdal spilte god angrepsfotball og hadde flere store sjanser til å score flere mål. Kristin Mæhle økte ledelsen til 9-2 før Marta Hindseth Bjerkaas fikk æren av å sette inn Oppdals tiende mål.

Julie Hinseth satte inn kampens siste mål til 11-2 og dermed avsluttet Oppdal sesongen med en kjempekamp.

- Vi spiller en kjempegod kamp og vi kunne ikke avsluttet på en bedre måte, sier treneren etter kampslutt.

Oppdal J17 har hatt et lag i både 11-serien og 7-serien. 7-er laget ble seriemester og kretsmester, mens 11-er laget kan bli nummer to i 1. divisjon om resten av resultatene går deres vei.

- Vi har hatt en veldig bra sesong. Vi har spilt mange gode kamper, sier Bransfjell.

- Hvordan er det å være trener for denne gjengen?

- Det er utrolig morsomt. De er en superflott gjeng, sier han.