Rennebu A-lag tok lørdag i mot Brekken 2 til årets siste kamp i 6. divisjon avd. 08. Til tross for en feilfri sesong så langt, tok ikke trener Olav Stavne seieren på forskudd.

- Jeg anser Røros 2 borte og Brekken 2 hjemme som kanskje de vanskeligste kampene i år. Vi stiller med full tropp, der alle er skadefrie. Vi har både lite og mye å spille for i dag, men om jeg skulle velge, vil jeg heller at vi vinner i dag enn mot Leik senere i oktober i kampen om kretsmesterskapet, sa han like før kampen kom i gang.

Rennebu har som kjent vunnet samtlige kamper hittil i sesongen og på en våt men helt grei gressmatte på Frambanen, levnet ikke de oransje noen tvil om hvor seieren ville havne også denne gang.

Trenerens smule bekymring viste seg fort å være helt grunnløs, for et hjelpeløst bortelag ble rundspilt etter alle kunstens regler, og måtte tåle elleve baklengs før dommeren forbarmet seg over dem og blåste av kampen.

Ja, hadde det ikke vært for et gedigent sjansesløseri, kunne fort resultatet blitt enda styggere for gjestene fra Brekken. Rennebus spillende trener ønsket at disiplene skulle holde konsentrasjonen oppe og fullføre en strålende sesong med nok en seier.

- Vi ønsket å fullføre med stil, og resultatet taler for seg. Det er vel ikke mer å si, sa en fornøyd spillende trener Håvard Hårstad Meslo da kampen var over.

Spillerne spanderte bløtkake på sitt trofaste publikum etter kampslutt. En hyggelig gest etter en sesong som er blitt historisk. Aldri før har et seniorlag fra Rennebu gjennomført en sesong uten å avgi et eneste poeng. Så vidt avisa vet, er det kun to eller tre lag, uansett nivå, som klarer kunststykket denne sesongen.

Kampfakta:

6. div. menn avd. 08 Frambanen

Rennebu - Brekken 2 11-0 (5-0)

Dommer: Per Arne Eggan, Ranheim IL

Mål: Aleksander Sæther Flå (5), Ole Gunnes (10, 24, 48), Øystein Østerås (32), Stian Sandhaugen (36), Jørgen Hoel (56, 62, 70, 80), Markus Nyberg (75).

PS. Etter hvert som kampen skred frem, knyttet det seg mest spenning til hvem som skulle bli Rennebus toppscorer denne sesongen. Mens Aleksander Sæther Flå nøyde seg med en scoring, satte Jørgen Hoel inn en formidabel sluttspurt etter at han ble byttet inn.

Jørgen stoppet på fire mål, og dermed viser statistikken at begge havnet på 16 mål, noe som gjør dem til delt toppscorere også i 6. divisjon avdeling 08.

Se bilder fra fotballfesten på Frambanen øverst i saken!