KROKEN BAKERI LEGGES NED

Kroken Bakeri er fra denne dag å regnes som nedlagt.

Etter 12,5 år på Kroken bakeri har jeg kommet fram til at jeg avvikler virksomheten.

Dette gjør jeg fordi året 2022 fikk en litt for tøff start for min del, krig i Ukraina...melkrise...NEI, tenkte jeg, ikke etter 2 tøffe år med corona.

TØFT (på en positiv måte) å være liten når det går bra, men enda TØFFERE (på en negativ måte) blir det når ting snører seg sammen med melkrise, høyere strøm, enda høyere råvarer som igjen fører til høyere priser ut til kunde. Alt dette er noe som må være med når en driver bedrift.

Dessverre har jeg tatt med meg disse tankene inn i natta og det har vel ikke vært den beste søvnkvalitet de siste 3 åra, når jeg i hovedsak skal leve av denne bedriften.

Har måtte finne på noe da for å opprettholde salget, å ja da har kost meg med markedene når dagene er der, men ingenting blir av seg selv, så har nok arbeidet mine timer i forkant av disse dagene.

Jeg sier ikke at det har gått dårlig, men fornuften sier at nå er det nok. Hodet skal få hvile, kroppen skal få litt pleie og kjerringa skal finne seg arbeid som hun trives godt med, få en lønnslipp, FERIE (oppskrytt ha e brukt å sagt, men savne det væl litt, 7 år sia sist e hadde 1 uke fri).

E har og mamma har hadd det supert på bakeriet i de her åra, å åss vil savn alle som ha vørre innom, alle positive tilbakemeldinger og all skryt TAKK, men verken e ell ho mor æ 19 år lenger....

Så fornuften sei at det er her æ fornuftig.

Alt det her er tatt i samråd med familien og vel gjennomtenkt.

Vemodig JA, litt trist JA, men e velge å sjå framover.

TAKK for at dere hadde trua på meg for 13 år siden, uten dere hadde ikke dette gått.

TAKK kjære kunder, samarbeidspartnere, forretningsforbindelser, bygda Innset som e brinn for (bli nok ikke kvitt meg der).

TAKK for støtten fra familien min - e æ uendelig GLAD I DÅKK

Inger Hilde Lilleindset Myrbekk