Gladmelding

Det er leit at så mange sprer negativ informasjon om løypetilbudet i Oppdal. Slutt med det! Vi har fabelaktige løypetilbud over alt i  bygda!!

Noen tror at verden går under på grunn av ei bestemt veiløype. Traff ei hyttedame fra Gulakertunet som syntes det var forferdelig at det var forbudt å gå på ski i Gjevilvassdalen. Jeg prøvde å forklare at hun tok feil,- du kan gå att og fram og ut og inn og opp og ned så mye du vil!

Av nysgjerrighet  har jeg gått den nye løypa fra Osen mot Gjevilvasshytta. Perfekt, flat og bred som E6 og med trikkespor!

Eneste ulempe jeg kan se i forhold til veien er at du har skog bare på ei side, dermed mer vindutsatt. Men hvis det viser seg umulig, eller for kostbart, å få løypa etter veibanen er dette et flott alternativ.

Det er håp. Verden går ikke under.

PS. Jeg registrerer at brøyterne vil utnytte Høyesterettsdommen for det den er verdt. La gå. Men hvorfor i all verden strøes veien med grus? Resbakken kanskje, den er bratt, men den paddeflate veien fra Osen til Hytta? Hvis dere slutter å strø kan mange ha glede av veien, barnepulker, sparker og skiskøytere? Er det noe problem? Disse vil jo vike pent til siden hvis det skulle komme en bil?  Både piggfrie og piggløse vinterdekk har lite problem på flat vintervei. En gruslegging av den flate veien oppfattes nok av mange som en unødvendig provokasjon.DS.

Med vennlig hilsen Per Asphaug.