– Kommer man litt akkurat, eller et par minutter over, er det ikke verdens undergang.

Hvor skal man sette grensa for hva som blir ansett som å komme «for sent» og ikke? undrer Kristi Hoel i ukens Sideblikk.

Ukens spaltist mener det finnes tre typer mennesker, de som kommer for tidlig, de som møter presis, og de som alltid kommer for sent.  Foto: Erik Johansen, NTB

Noen få minutter med venting gjør vel ikke så stor skade.

Kristi Hoel, spaltist
Meninger

Det virker som om oppfatningen mennesker har av tid er veldig individuell. Man kan grovt sett dele oss inn i tre grupper. De som møter opp ti minutter for tidlig for å være på den sikre siden, de som møter opp presis på det klokkeslettet avtalen finner sted, og så har man dem som kommer for sent. Innenfor dette finnes det selvfølgelig nyanser. De fleste har nok vært en tur innom alle gruppene, men man har gjerne sterkere tilhørighet til én av dem. Tør jeg hevde.