• Nyheter
  • Marked
  • Kultur
  • Sport
  • Meninger
  • eAvis
  • RadioE6

Velg mørkt eller lyst utseende på avisen:

Matauk →

Ribbet for julesmak

Svineribbe er og bør være helårsmat. Sammen med chili og nybakt brød blir det uslåelig kosemat.

foto
IKKE EN SURKÅLBIT I SIKTE: Ribbe er så mye mer enn julemat. Stek den med en sterk chiliglaze, og husk å servere søte eplebiter til, som en motgift mot chilistinget på tungen. Foto: Vibeke L. Degn-Petersen
Vibeke L. Degn-Petersen
Oppdatert: onsdag 7. mars 2018 kl. 16:00
Artikkelen er mer enn fem år gammel
Publisert: onsdag 7. mars 2018 kl. 16:00 Oppdatert: onsdag 7. mars 2018 kl. 16:00
Del denne artikkelen på Facebook Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
  • Matauk
Ansvarlig Redaktør
Per Roar Bekken
Redaksjonen
redaksjonen@opp.no
Markedsavdeling
annonse@opp.no
Abonnement
abonnement@opp.no
Besøksadresse
Inge Krokanns veg 15A, 7340 Oppdal
Tips
redaksjonen@opp.no
Telefon
Mediehuset OPP: 72 42 40 04
Radio E6: 72 42 20 80

Opp arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Opp har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Opp.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.