• Nyheter
  • Marked
  • Kultur
  • Sport
  • Meninger
  • eAvis
  • RadioE6

Velg mørkt eller lyst utseende på avisen:

Matauk →

Itj’nå tulljball med sildball

Onde tunger mener sildball har en smak du må venne deg til. Ja men, så gjør det da!

foto
Det skal smake sild når du spiser sild, men det lønner seg å skape litt balanse med fett fra bacon og duppe, noe søtt fra gulrot og litt bitterhet fra både kålrot og øl. Eplejuice, gjerne ufiltrert, smaker også godt til på grunn av syren i den. Foto: Vibeke L. Degn-Petersen
Vibeke L. Degn-Petersen
Oppdatert: torsdag 28. april 2016 kl. 16:27
Artikkelen er mer enn seks år gammel
Publisert: torsdag 28. april 2016 kl. 14:48 Oppdatert: torsdag 28. april 2016 kl. 16:27
Del denne artikkelen på Facebook Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
  • Matauk
Ansvarlig Redaktør
Per Roar Bekken
Redaksjonen
redaksjonen@opp.no
Markedsavdeling
annonse@opp.no
Abonnement
abonnement@opp.no
Besøksadresse
Inge Krokanns veg 15A, 7340 Oppdal
Tips
redaksjonen@opp.no
Telefon
Mediehuset OPP: 72 42 40 04
Radio E6: 72 42 20 80

Opp arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Opp har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Opp.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.