- Det dekkes opp for ekte matopplevelser til fjells, hvor kaféen Toppen forvandles til gourmetrestaurant lørdag 8.oktober, skriver Nasjonalparken Næringshage i en pressemelding.

- Med Oppdals beste utsikt blir det servert 8-retters meny med drikke fra toppen av Skjørstadhovden. Hovedingrediensene er lokale råvarer plukket ut og tilberedt av anerkjente kokker fra Oslobaserte Flavours, står det videre i pressemeldingen.

Gondolen i Hovden tar gjestene til topps, og allerede under den luftige entreen blir forretten servert. På toppen venter flere spennende retter. Lokalmat begrenser seg ikke til å være tradisjonskost, men også sprek gourmet.

Flavours catering ble startet i 2002 og fremstår idag som et av norges ledende cateringfirma.

- Vårt fokus ligger til en hver tid på gode råvarer i sesong og mat laget fra grunnen av.  Siden oppstarten har vi utviklet oss til å bli en liten restaurantgruppe bestående av Strand, Smalhans, Hitchhiker og Handwerk. I tillegg har vi også restaurant og møteromsservering på Telenor Expo. Vi har til en hver tid rundt 15 kokkelærlinger annsatt i systemet, og er svært stolte av å utdanne fremtidens kokker, skriver Flavours på sine hjemmesider.