Lillian Fossum (27) er ansatt som daglig leder i vikariat på Smak og Behag fram til 1. januar 2017 mens Hanne Munkvold er ute i permisjon.

Lillian har tidligere jobbet på Oppdal Spekemat og på Bortistu, samt at hun har landbruksutdannelse.

- Det er jo ikke hver dag en slik jobb dukker opp, så da jeg fikk tilbudet kunne jeg nesten ikke si nei, forteller Lillian.

- Smak og Behag er et utrolig spennende konsept, og det som er så flott er at vi hele tiden jobber med å fornye oss, forklarer Lillian.

- Vi prøver å følge sesongene, nå er det jo påsken som gjelder, så går vi over i vår og sommer med de tilbudene som da blir aktuelle. Det viktig for oss at vi bytter ut og prøver nye varer. Vi har for eksempel en del faste kunder som er innom og kjøper øl, og de liker gjerne å smake på litt forskjellig.

Lillian forteller at Smak og Behag også har begynt med mer egenprodusert mat.

- Ja, nå har vi fått kommet skikkelig i orden, og da får vi overskudd til å lage våre egne produkter. Samtidig leverer Oppdal Spekemat en rekke nye produkter for tiden, produkter som ikke går til dagligvare, men til mathaller som oss. Det er også etablert et samarbeid med Anders Welander som har bidratt med oppskrifter fra sine foreldre, fra den gang de produserte kjøttvarer. Vi har blant annet fått inn "Welander-pølsa" i vårt sortiment, forklarer Lillian.

Vi lager også vår egen bacon som vi ikke bare selger her på Smak og Behag, men som vi også leverer til Grillkroa. Lillian avslører også at man på sikt vurderer å utvide med gaveprodukter.

- Vi har allerede tatt inn en del sjokolade som er populært blant kundene, forteller Lillian, som ser fram til hektiske påskedager på Smak og Behag som i anledning de tilreisende turistene skal ha åpent stort sett i hele påsken.