Lørdag 27. august er det Jarle Bernhoft og det kritikerroste bandet The Fashion Bruises som tar seg opp til Grovasetra i Skardalen.

- Vi kan vente oss en stor stemme og en stor artist, skriver komiteen for Nerskogkonserten i en pressemelding.

Bernhoft debuterte som soloartist i 2008 med "Ceramik City Chronicles". Gjennombruddet kom med "Solidarity Breaks" i 2011. Med dette tronet han øverst på VG-lista i syv uker.

Hans tredje album Islander fikk en mer lunken mottakelse her hjemme, men denne førte samtidig til en Grammy-nominasjon i 2015 for beste R&B-album. Og det som første ikke-amerikaner, i den mest amerikanske klassen av alle.

Jarle Bernhoft ble kåret til Årets Spellemann under Spellemannprisen i 2012 og vant i tillegg klassen mannlige artist for "Solidarity Breaks".

- Stemningen kan vel neppe "ta av" mer enn i fjor, men at vi vil nå nye musikalske høyder er vi ikke i tvil om. Nok en gang gir vi ros til grunneierne, veg-  og hytteeiere som stiller områder til disposisjon for Nerskogskonserten, står det videre i pressemeldingen.

Komiteen for Nerskogskonserten består av Terje Storli, Arve Withbro , Astri Snildal og Vigdis K. Krovoll

Tidligere har Vamp (2012), Jonas Fjeld og Henning Kvitnes (2013), Morten Harket (2014) og Violet Road (2015) gjestet Nerskogkonserten.