I kveld går årets russerevy av stabelen. Årets russekull har så vidt startet forberedelsene og øvingene fram mot revyen.

– Vi har fått på plass alle sketsjene, og vi gleder oss til å vise de fram, forteller revysjefene Julie Erdal og Sofia Vik.

Årets revy har fått navnet "Mystory".

– Vi hadde en del drøftinger om hvilken rød tråd vi skulle ha i revyen vår, men endte til slutt opp med "Mystory". Vi er på sosiale medier store deler av dagen, og Snapchat har blitt en del av noe vi må være en del av. Vi ønsker at sosiale media, både Facebook, Instagram, Snapchat og Jodel skal være den råde tråen i revyen vår, sier de.

Vik og Erdal forteller at det kommer til å være sketsjer om ting de gjør i hverdagen, men som også andre kan kjenne seg igjen i.

De var begge og så fjorårets revy. De vet at de har mye å leve opp til.

– Fjorårets russekull hadde en utrolig bra revy, men vi skal være enda bedre, sier de.

Gleder seg til mai

Revysjefene er også i samme bil, Ganesha 2016. Russetiden er noe de har sett fram til en stund.

– Jeg gleder meg veldig til å ta på meg den røde buksa. I tillegg skal vi på forskjellige russetreff, så det ser jeg fram til, sier Vik.

Som så mange andre i russekullet, skal de blant annet på Tryvann, Landstreffet i Stavanger, maibilletten og Landstreffet i Lillehammer.

– Vi har blitt utrolig sammensveiset det siste året, og vi tror vi kommer til å ha en utrolig morsom tid sammen, sier de.

Nå skal russen ligge i hardtrening før de er klare for å lette sceneteppet 18. mars.

- Vi håper selvfølgelig oppdalingene har lyst til å ta turen for å se revyen. Vi kan love at den blir morsom og at det er sketsjer som folk kan kjenne seg igjen i, sier de.