De kaller seg en kvartett, men da sangruppen var 60 år i fjor telte mannskapet ti personer; det er med andre ord "verdens største kvartett" som kommer til Dovrehallen på søndag.

Selv om gruppa var mest populær de ti første årene av sin lange karriere, så er de fortsatt etterspurt i kirker og bedehus over det ganske land.

Kvartetten har i løpet av de seks tiårene sunget over store deler av landet. De har også opptrådt i Sverige, Danmark, Finland, Estland og Tyskland.

De sangglade brødrene vokste opp på Hølonda. De første femti årene ble nye medlemmer bare rekruttert fra familien Lilleberg, men i de senere årene har det kommet til to medlemmer utenfor Hølonda.

- Vi har tatt inn to sangere fra Byneset og Børsa, røper Mattis Lilleberg, den eneste som er igjen fra det opprinnelige mannskapet for 61 år siden.

- Etter over 60 års virksomhet, er det aktuelt å legge ned virksomheten eller kanskje skifte navn?

- Nei, selv om vi skifter ut medlemmer er vi er enige om Lillebergkvartetten fortsatt skal bestå, uttalte kvartettveteranen til Adresseavisen i fjor.

Totalt har kvartetten 50–60 sanger på sitt repertoar; det aller meste er salmer og kristne sanger. Søndag ettermiddag kan du oppleve den tradisjonsrike gruppen i Dovrehallen på Engan.