Lørdag kveld var det duket for den femte utgaven av Nerskogskonserten. Med værmeldinger som meldte regn var arrangørene nervøse for at publikum skulle holde seg hjemme.

Regnet stoppet heldigvis ikke folket i å ta turen til konserten, som tidligere har hatt artister som Morten Harket og Violet Road. På forhånd var det solgt 900 billetter, og teller man med menneskene som kjøpte billett på døra, var rundt 1100 tilskuere på plass på Grovasetra i Skardalen.

Med vanntette klær og en ølboks i hånda var det forventningsfulle tilskuere som applauderte Jarle Bernhoft og bandet The Fashion Bruices fram på scenen.

Jarle Norman Bernhoft-Sjødin, som han egentlig heter, slo seg løs på gitaren fra første stund og startet med låten "Stop/Shutup" fra hans seneste EP. Folket klappet med.

Med dyktige musikere ved sin side og vakker oppdalsnatur som bakteppe, kunne det aldri gå galt. Bernhoft er så presis i alt han foretar seg på scenen, og med en stemme av fløyel, ble publikum til tider stående og gape av beundring.

For midt i den en og en halv timer lange konserten roet de ned tempoet for å gi publikum en pustepause. Godbitene ble spart til slutt. Og gjett om folkemengden våknet da sangene "Stay With Me", "Falter" og "Cmon talk" kom ut av høyttaleranlegget.

Arrangørene av Nerskogskonserten skal være fornøyd med årets utgave. Regnet hindret kanskje flere hundre mennesker i å ta turen, men det gjorde ingenting. De som møtte opp fikk en sensommerkveld de sent vil glemme!

Se bildeserie øverst i artikkelen!