Filmprodusentene kommer i anledning visningen av deres film «The Greasy Strangler» og vil være her fra torsdag til søndag. SpectreVision står bak filmer som «Cooties», «A Girl Walks Home Alone at Night» og «Open Windows» for å nevne noen. To av filmene med Elijah Wood, en av grunnleggerne av SpectreVision, i hovedrollen.

Til Oppdal, direkte fra LA, kommer produsent og partner Josh C. Waller, CEO Lisa Whalen og Head of Digital Kyle Mccullough.

- Det er et scoop for oss å få besøk av et såpass sprekt og betydningsfullt selskap som SpectreVision. Vi har vist flere av filmene deres på Ramaskrik og invitert de hvert år. At de velger å komme til Norge og Oppdal tar vi som en bekreftelse på at vi er interessant og eksotisk for internasjonal filmbransje, sier festivalprodusent Bente Maalen i en pressemelding.

SpectreVision er kjent for å tenke utenfor den berømte boksen, og fremme uavhengig sjangerfilm. Selskapet ble stiftet av Elijah Wood, Josh Weller og Daniel Noah i 2010 og fikk i 2014 Stanley Filmfestival sin Visionary Award for sitt bidrag til Independent-film.

- De har rukket å produsere åtte filmer og jobber også med musikk, TV, gaming og digitale medier. De har også sin egen festival, SpectreFest, pågående akkurat i disse dager. Vi synes dert er kult at noen satser så på sjangerfilm, og lykkes. Det blir spennende å høre om nøkkelen til suksessen om noen få dager, står det videre i pressemeldingen.

- Trioen bak selskapet har en drøm om å produsere en Oscar-vinnende horrorfilm. Det er klart at dette er saker å presentere til Ramaskrikpublikummet. De kommer til å innlede «The Greasy Strangler» fredag kveld, så det er bare å sikre seg plass i salen for å treffe folka og se en film utenom det vanlige, sier festivalsjef Morten Haagensen.