I det vi ankommer korøvelsen til Kor Allegro blir vi møtt av en vegg av vakker musikk, men det får vi altså ikke lov til å skrive noe om.

Det vil si, musikalsk ansvarlig Pål Tore Holten ber oss pent om å holde programmet for konserten hemmelig, koret vil nemlig at publikum skal få seg en og annen overraskelse underveis.

Så hva skal man skrive om i en forhånds da?

Jo, koret teller 35 sangglade menn og kvinner, med masse sangglede og mye humør, skal vi dømme ut fra stemningen på øvelsen som vi fikk overhøre på Aune barneskole.

Pål Tore forteller at koret skal fremføre 17 låter og at det kommer til å være et særdeles bredt spekter rent musikalsk.

Og i tillegg til det musikalske så skal man..., nei, det er sant, vi får ikke skrive om det heller. Her er det sannelig mye hemmelighold!

Koret legger opp til en pakke med mat og musikk, og man skal avholde to konserter neste helg.

Koret vil bli akkompagnert av et live band, det samme som i fjor, ja, det får vi lov til å skrive, og at det kommer en gammel kjenning fra Liverpool som skal bidra med et par låter under konserten.

Og for dem som ikke har hørt Pål Ove Bjerkan synge før, får sjansen under denne konserten. Pål Tore avslører at det er ekstra mange solister som skal i ilden i år.

Men, da var det også slutt på avsløringene - skal du få vite mer nå må du møte opp på konserten. Ja, om du ikke sjekker videoen på toppen av denne artikkelen, det kan jo hende vi fikk lurt oss til et lite videoopptak mens vi var på besøk.