Denne uka var danseglade damer fra flere kommuner samlet i Rennebu. Seniordanserne holdt på hele dagen, og pakket ikke sammen før det begynte å skumre utenfor kultursalen på Berkåk.

Rennebu seniordans har per dato 28 medlemmer, har holdt det gående i fire år, og består av en danseglad gjeng, kjemisk fri for mannfolk. Årsaken til at karene holder seg unna, kan umulig være kvinnfolkenes skyld.  De virker å være både blide og godt oppdratt, der de svinger seg i valsen (eller var det foxtrot?) i kultursalen i Rennebuhallen.

- Vi vil gjerne ha med karene på dette, men det virker som mannfolka er redde for å skjemme seg ut, sier primus motor Mary Ulvåg og Dagrun Hårstad.

I kultursalen er det denne dagen over 60 damer fra Rennebu, Oppdal og Meldal seniordans samlet. Foruten masse dansing, er det lagt inn romslig med tid til mat, drikke og generelt sosialt samvær.

- Vi har tidligere vært bedt til dem, og da gjør vi gjengjeld. Det er sosialt og en fin anledning til å bli kjent, sier Mary Ulvåg.

Musikken settes på, og over 60 damer i sin beste alder inntar dansegulvet. De kan så avgjort sine saker, men savner altså noen fra det annet kjønn å danse med.

Oppfordringen er herved gitt.