Fredag kveld var det duket for helaften i kulturhuset, da det kritikerroste tributebandet til The Beatles, drammensbandet Det Betales gjestet Oppdal, med blant andre Håvard Gryting, Gaute Ormåsen og Christian Ingebrigtsen på laget.

Drammensbandet har akkurat kommet hjem fra Liverpool hvor bandet spilte seks konserter under den internasjonale Beatles festivalen. Bandet har vært invitert til denne festivalen hvert år siden 1995 og selv om de har måtte takket nei noen ganger kan de skryte av å ha spillt på The Cavern club cirka 70 ganger.

Etter å ha spilt låtene fra albumet "Revolver", som kom ut i 1966, fikk også publikum et gjensyn med noen av The Beatles sine største hit.

Selv om det ikke var full sal under konserten, koste både de som hadde møtt opp og artistene seg gjennom konserten.

- Publikum var enestående, forteller Tor Henning Olsen til Opdalingen etter konsertslutt.

Konserten var todelt, hvor første del handlet om albumet "Revolver", hvor vi fikk gjensyn med blant andre klassikerne "Yellow Submarine" og "Got To Get You Into My Life". Andre del ble viet til noen av The Beatles sine største hit, som "Yesterday", "She Loves You" og "Help".

Publikum både sang og danset med på de låtene. Etter konsertslutt var det et fornøyd publikum som forlot salen. Publikum skrøt av konserten og flere mente at dette var en konsert som hadde fortjent fullt hus.

Bandet skal nå på en lang turne i Norge, og Oppdal var det tredje stoppestedet på lista.

- Neste år har vi planer om å ta for oss 1967, og vi skal ikke se bort i fra at vi kommer tilbake til Oppdal neste år, sier Olsen.

Både Gaute Ormåsen og Christian Ingebrigtsen har fått forespørsler om de vil være med også neste år og de forteller at de mer enn gjerne kommer tilbake til Oppdal.